Com arribar

No et perdis pel camí

Salt és un municipi ben comunicat. Per a tots els participants que vinguin amb cotxe, s’ha de sortir a la sortida 7 del l’autopista AP-7 (Salt i Girona-Sud).

Per arribar al allotjament (Bosc de la Massana) cal que trenqueu a l’esquerra a la primera i la segona rotonda que us trobeu. Passareu pel costat de l’espai Gironès i tot seguit trobareu una altre rotonda on heu de continuar recte, passareu per sobre un pont que travessa l’autopista. Passat el pont seguiu recte. La carretera s’allunyarà d’un polígon industrial amb una corba cap a l’esquerra, al cap d’uns 400 veureu l’entrada a la casa de colònies EL BOSC DE LA MASSANA a l’esquerra. Si hi arribeu de nit, uns llums de tipus nadalenc us ajudaran a trobar la casa. Coordenades GPS: 41º57’29’’N 2º46’32’’E
En el mapa de situació el camí està indicat en vermell!

Per arribar a la Pilastra amb REMOLC O FURGONETA: Des del Bosc de la Massana cal desfer el camí com si anéssiu cap a l’autopista. Feu tota la volta a la rotonda i trencar a la dreta just abans de l’Espai Gironés. Aneu recte i travesseu el Passeig d’Olot i el Carrer Major fins arribar al final del carrer. Trenqueu a l’esquerra i arribareu a la via verda, passeu per sota el túnel de l’autopista i a l’hipica aneu a la dreta. Passareu per sobre un canal de rec. Continueu recte fins on comença la devesa, heu d’agafar el 2 dels dos trencants, que es troben molt junts, el que queda cobert pels arbres. A partir d’aquí segui recte 2km fins a arribar a la Pilastra.
Coordenades GPS: 41º58’14’’N 2º45’16’’E
En el mapa de situació el camí està indicat en blau!

Per arribar a la Pilastra amb COTXE: Des del Bosc de la Massana cal desfer el camí fins just abans del pont que passa per sobre l’autopista. Cal trencar a l’esquerra abans del centre logístic d’Azkar i seguir recte fins a la rotonda on trencarem a l’esquerra direcció Bescanó. Al cap de una mica menys de 2km la carretera començarà a virar cap a l’esquerra, esteu atents ja que al trencant que trobeu a la dreta, fàcilment reconeixible gràcies a un graffity i una curva tancada de 180 graus que baixa cap al riu. Segui aquest camí que fa força baixada i arribareu a la Pilastra.
Coordenades GPS: 41º58’14’’N 2º45’16’’E
En el mapa de situació el camí està indicat en groc!

 Com arribar 01  Com arribar 02

Per arribar a la KAB des de el Bosc de la Massana/sortida AP-7: Heu de prendre direcció Bescanó, com si anéssiu cop al Parc d’Aigües Braves, passeu els pobles de Bescanó, Anglès i la Cellera. Arribareu a el Pasteral i un cop passat el nucli del poble, abans del pont, heu de trencar a la dreta. HI HA UN CARTELL QUE POSA “PANTÀ DE SUSQUEDA 10km”!!! Passareu per sobre un pont i caldrà que gireu a l’esquerra, seguiu la carretera riu amunt. Al final de l’embassament del Pasteral trobareu la sortida, 6km més amunt, l’entrada, just abans del pont. Fixeu-vos que al costat esquerra de la carretera hi ha els noms dels ràpids pintats en blanc, indicant els accessos al riu!
Coordenades GPS: 41º52’03’’N 2º32’29’’E
Mireu el mapa de situació!

 Com arribar 03