Esdeveniments

Tota la informació que necessites

KOKATAT INTERNATIONAL FREESTYLE OPEN

Després del èxit de l’edició del 2018, el Kokatat International Freestyle Open mantindrà el format.

Les PRELIMINARS seran les ja clàssiques rondes amb format de jam session on totes les categories competiran juntes però classificaran per separat. Les series amb la vostra hora de participació aproximada es penjaran amb anterioritat. ESTIGUEU A PUNT a l’hora que toca! La llargada de cada ronda dependrà del nombre d’inscripcions totals i el nombre de participants en la vostra ronda.

Les entrades es restringiran a un màxim de 30 segons per tal de mantenir el dinamisme a la contra i repartir el temps de forma més equitativa. El rulo és “non-attainable” això vol dir que si en sortim el nostre torn s’ha acabat i el següent palista pot iniciar la seva entrada. Recordeu que les figures només puntuaran una vegada en tota la sessió, porteu amb vosaltres tota la varietat de figures que tingueu! Al final de la ronda els punts de totes les vostres figures es sumaran per donar el resultat final.

Els TOP 8 K1M, 4K1W i 2C1 passen a la fase de KNOCK OUT. Aquesta es disputarà al millor de tres rondes de 45seg. El palista que aconsegueixi guanyar dues entrades avançarà a la següent ronda. NOMÉS UN POT QUEDAR D’EMPEUS! Recordeu estar a punt per la fotografia cara a cara abans de començar l’u per u.

FREESTYLE PER A PETITS

Competició de freestyle adaptada amb el format que s’ha vingut utilitzant a les copes d’Espanya. Es comença amb els 10 segons d’eskimos pels dos costats i els dos xandels per passer a les 2 entrades de 45 segons al rulo. Categories benjamins, alevins I infantils.

PREDATOR BOATER X

Les preliminars del BoaterX es disputaran en series de 5 palistes fins que acabin els participants. La sortida serà aleatòria i no hi haurà una hora específica de sortida per cadascun dels palistes. Simplement entreu a l’aigua, escalfeu i competiu quan estigueu a punt!

Els millors 15 temps masculins de les PRELIMINARS passen a les SEMIFINALS.
Els millors 5 temps femenins de les PRELIMINARS passen directament a la final.
Els 5 millors temps masculins a les SEMIFINALS passen a la FINAL.
Per la classificació de les categories benjamí, aleví i infantil s’utilitzarà el temps aconseguit en les PRELIMINARS.

CLÍNICS DE FREESTYLE

Els clínics de freestyle els duran a terme els palistes convidats al festival i aniran dirigits a aquells palistes que es vulguin iniciar o perfeccionar a la disciplina del freestyle.
Hi haurà tres grups per nivells i es faran un o dos torns depenent de la quantitat de palistes que desitgin participar-hi.

XVI KAB – KONCENTRACIÓ D’AIGÜES BRAVES

Al cor de les Guileries i en territori del municipi inundat de Susqueda s’amaga la joia de la corona de les aigües braves de Girona! En el seu recorregut entre els embassaments de Susqueda i el Pasteral el Ter avança entre gorgues i ràpids esculpits en la roca mare. La KAB és un tram d’aigües braves magnífic amb diversos ràpids que arriben a la classe IV! Qualsevol palista del Salt-ter ha d’haver sentit a parlar de la Turbina, els Terrats, el Rajolí, l’Escurçó o el Torn. Aquest tram és la prova definitiva per a qualsevol palista del Club Salt-ter i aspirant a Bèstia de Riu! No cal dir que a més de les aigües braves, el paisatge també és espectacular. No oblideu d’aixecar el cap per veure l’engorjat que el Ter ha hagut de tallar per fer-se pas entre les boiroses Guilleries! El que fa encara més únic aquest tram de riu és el fet que només hi ha aigua una vegada a l’any i aquest dia és el Salt Kayak Festival!
El recorregut clàssic s’inicia sota el pont a les 11:30! Abans de la sortida l’organització ofereix un esmorzar just a l’entrada al riu!

SECCIÓ DE LA KAB+

Afegeix 2km més de diversió al recorregut clàssic de la KAB començant al mític GARBURATOR II. Per a això caldrà portar els kayaks a peu durant 10 minuts fins al put in; el tub de desguàs de la presa de Susqueda que forma un impressionant ràpid (WWIV)! El Gripau WWIII+ i tota una secció més tranquil·la segueix fins a la sortida del tram clàssic!
Pels participants que vulguin fer el descens des del Garburator II, es sortirà a peu del put in clàssic a les 10:30!

KAB HAPPY HOUR!

Per a aquells palistes que no n’han tingut prou, aquest any afegim una novetat al programa del diumenge! Durant una hora, la KAB HAPPY HOUR, el nivell s’incrementarà dels 18 metres cúbics habituals als 25 metres cúbics transformant i els seus ràpids! La forma ideal per tal de finalitzar el SKF per la porta gran o acabar rulejant a l’Escurçó!