Llocs

Descobreix els indrets del festival

PARC D'AIGÜES BRAVES DE LA PILASTRA

El parc d'aigües braves de la Pilastra és una instal·lació específica per a la pràctica del piragüisme de 300 metres de llargada situada sobre un braç artificial del riu Ter i que aprofita un antic canal de desguás de la sèquia monar.
La Pilastra, gràcies a la qualitat de les seves aigües braves ha estat l'escenàri de competicions internacionals com la Copa del Món de Kayak Freestyle l'any 2014 i el rulo de competició sosté el rècord de punts en una competició oficial de la ICF; 1830 punts en una sola entrada!
A més també presenta d’altres spots d’interés que complementen el parc a més d’una instal·lació per la pràctica de l'eslàlom.

 Pilastra 02
 Pilastra 01

SECCIÓ DE LA KAB – RIU TER

Al cor de les Guileries i en territori del municipi inundat de Susqueda s’amaga la joia de la corona de les aigües braves de Girona! En el seu recorregut entre els embassaments de Susqueda i el Pasteral el Ter avança entre gorgues i ràpids esculpits en la roca mare. La KAB és un tram d’aigües braves magnífic amb diversos ràpids que arriben a la classe IV! Qualsevol palista del Salt-ter ha d’haver sentit a parlar de la Turbina, els Terrats, el Rajolí, l’Escurçó o el Torn. Aquest tram és la prova definitiva per a qualsevol palista del Club Salt-ter i aspirant a Bèstia de Riu! No cal dir que a més de les aigües braves, el paisatge també és espectacular.
No oblideu d’aixecar el cap per veure l’engorjat que el Ter ha hagut de tallar per fer-se pas entre les boiroses Guilleries! El que fa encara més únic aquest tram de riu és el fet que només hi ha aigua una vegada a l’any i aquest dia és el Salt Kayak Festival!

 KAB 02
 KAB 03
 KAB 01